A víz olyasmi, amit mindenhol látunk és ha nem látunk, akkor mindenhol tapasztaljuk a jelenlétét és a hiányát, de ez utóbbit mindig nagyobb megdöbbenés övezi, mint amekkora ünneplés illetné az előző, a Magyarországon élőknek legalábbis, teljesen természetesnek vett helyzetet. Nagyon sokan lehetnek úgy, hogy a víz a csapból folyik és ezzel el is van intézve az egész. De ennél nagyobb hibát a gondolkodásunkban nem is véthetnénk.

A Víz Világnapja hamarosan itt van, ezért a Greenside Extra most ezzel az életet adó folyadékkal foglalkozik a Duna-Ipoly Nemzeti Park Igazgatóságának munkatársai segítségével, egyben ajánlunk is több programot a világnapra és természetesen azon kívül is. Az első a Víz Világnapja a Királyréten a második pedig Víz Világnapja – Az ezerarcú víz (családi nap)

A második beszélgetésünk végén, természet nehezítette helyzetben nem lehetett teljesen tisztán hallani a látogatóközpont e-mail címét, ami helyesen pilisilen@dinpi.hu. Menjenek és ismerkedjenek a vízzel ezen a jeles napon, de az összes többi alkalommal tartott programok bármelyikén. Jó hallgatózást!!!

Apple podcasts